du, min zahir

paranoia, paranoia,


Aterkommer.


aterkomst..
jag jobbar. jag vet inte om det ar var historia som gor mig orolig.
jag vet inte om det ar den som gor att jag far for mig saker.
jag vet bara att jag kommer inte fa tankarna ur vagen sa lange jag haller dem inne.
jag vet bara att jag ar forfarligt radd for svaret.
min intuition brukar oftast ha ratt. fan.

jenny & karin kom forbi mig igar, det var roligt med lite norrkopings snack.
och ikvall ska vi ga ut och ga pa fest.
med etc. medlemmar av crewet pa below zero.


jag har bokat biljetter hem nu i alla fall.

nar london blev vitt over en natt

Inatt foll snon over londons marker.
vintern blev plotsligt sa narvarande.
och mina planer faller standigt i krash.

far jag chans pa dig?

En dag som denna, nar varje andetag kanns som en anstrangning och nar mina ogon bloder
da vill jag inget hellre an att bara kanna doften av dig och anvanda din arm som om det var min kudde.


langtar gor jag, nu nar vi ar sa mycket mer pa riktigt.

do you read more than two books a month?

sjalvklart gick jag upp med tuppen imorse i tron om att jag skulle borja jobba 9.
Men icke sa nicke, klockan 11!

fan, da far jag val ga och shoppa upp min lon i stallet.

om du har bada fotterna pa jorden far du inte av dig byxorna

Man (las jag) har borjat dricka ofantliga mangder vodka igen detta beror pa tva saker:
1. Vi ar sponsrade av Absolut Vodka och varje sondag nar jag ar bakfull tar jag mig en tripp in i isbaren (ni vet hur mycket man alskar kylan mot ett dunkade huvud och bakfyllesvettandes) och dricker ett par emerald fists.
2. Helen ar medlem pa maddox (bara medlemmar kommer in) och varje gang vi andlander star det tva flaskor vodka pa varat bord, utan att ett kreditkort dragits eller kommer dras.

Det ovanstande skedde igarkvall, jag avslutade mitt arbetspass efter 17 langa timmar och kande mig lite mor i kroppen. Jag fick mig mitt staffvin efter jobbet och planerade en nykter natt i min sang. men icke. Efter forsta glaset vin sa jag till var kara barmanager fabrizio, "eftersom jag jobbade dubbelpass idag sa borde jag fa en dubbel staffdrink".
Ratt fornuftigt tyckte jag men han bara skrattade. Efter ytterliggare nagra minuters tiggande och anledningar till att jag borde fa ett glas vin till (min ekonomi ar in pa sin hojd for tillfallet, eftersom jag betalade min hyra pa 5 och en halvt papp haromdagen) hade jag plotsligt ett glas vitt och en sambooka shot framfor mig. Score! Efter en sadan uppvarmning pa tom arbetarmage var jag i toppform. Da kom min lange modellliknanade nyazeelandska van erica in och jag overtalade henne att jag hade den basta anledningen i varlden till att vi skulle ta pa oss en utgang. Hon gillade min anda anledning, "men vi har ju sa forbannat mycket roligare nar vi ar fulla". Strax efter dok helen och kate upp och cirkeln var sluten. Helen sa, maddox ar ett maste och vi foljde promt efter henne. Efter tva timmar och tva flaskor vodka och redbull senare dansade vi sonder ett bord, hallde en hel drink over en man for att jag vann over honom i sten/sax/pase, fastnade med klack i gatan och plastade ihop den med plastfolie, latsades vara ericas manager (sa att hon var en "very upcoming model in NZ") och det vann oss en pinapple malibu, bytte nummer och gav fel nummer (med flit), bytte nummer och gav fel nummer (inte med flit), hoppade pa fel buss och insag det vid andhallplatsen, kate hittade oandligt manga potentiella liggmaterial med vagrade ga att saga detta till vederborande sa jag tog sjalvklart pa mig den rollen och presenterade henne som "the outbush beauty" (hon ar fran aussie), resultatet fran detta har jag inte fatt hora an..
Kom precis pa mig sjalv med gaspandes framfor datorn att om man kanske aka hem och bara ta det lugnt ikvall.. Tog genast mitt fornuft till fanga och ska nu ut och gora stan och motbevisa ryktena om att jag skulle ha blivit husfru. Woohoo! Det ska bli galet, jag är ledig imorgon. slutar om en timma, de andra om 2 sa jag har 1 timmas uppvarmning innan. Jag kommer vara riktigt laddad.

Det kanns lite overkligt att vi ar inne i november om en vecka, vad hande september? vinter och kyla, har definitift utan sno. det kanns skont att nyars hysterin inte behover oroa min tankebana iar, som du sa, aggtoddys, mjukis och hummer. det blir varat nyar det och det kommer bli underbart..


Nu maste jag aterga till att inte gora nagonting pa jobbet som kvallsres pa en lordag. Som att leta efter en bra kamera sa jag kan ta bilder pa alla de fantastiska sakerna jag gor.


you're gonna be the one that saves me

Jag kommer hem den 15 november.
i tva dagar.
jag ser faktiskt fram emot det.
men det beror nog mest pa oss.

another two months

Bara en san forbannat magisk helg.

Coo coo kachoo ka coo coo kachoo

igar kan rankas som en av de basta dagarna jag haft pa mycket lange.
Dagen borjade med ett kart aterseende av d.
vi gick och at brunch i marylbone, drack vin vid carnaby street.
tog en cocktail pa momos och avslutade med en ol pa icebar innan vi hoppasde in i taxin hem.
Val hemma, snabbt ombyte, en ol i vantan pa bussen. t-banan ut till wembley park.
Snabb visit pa donken och mera ol. Val framme, biljetter fixade och jd & cola.
Sen borjade det.
femte raden. Hand i hand. Osa kom dom ut. karleken fanns overallt.
Jag kan inte saga annat. val framme vid nast sista laten, champagne supernova, da forstod jag att jag var dar och mina ogon borjade vattnas. 
EFterat var vi utmattade pa allasatt och viss, jag var tvungen att ringa till jonn for att han ar den som kan forsta hur en forsta konsert kan kannas.
Vi bestamde oss att aka hem och somnade, hand i hand.
nu sitter jag pa jobbet och jag har haft 3 telefonsamtal pa 50 minuter. det ar lite ensamt och d ligger kvar i min sang.
ikvall ska vi ata middagpa bz, jag + d och 5 till. Sen ska vi pa fodelsedags kalas.
Jag vill aldrig att den har helgen ska ta slut.

definition pa oss tack.

give me friday

jag har ett nyar att se fram emot nu ocksa.

I only really wanted to be wanted by you

jag langtar sa mycket att det varker i mig.
jag spelar harpan, sa lugnt at det pa jobbet idag.

ojoj, ett telefonsamtal. ater till jobbjobbjobb.

Adulthood

för varje dag blir mitt liv här i london mer och mer till min belåtenhet.
Varje problem som uppstår tycks jag kunna lösa och det ger mig en må bra känsla.
Bankrutt är lite av vad jag är för tillfället dock.
Det faktum att jag sovit utan täcke i 1½ vecka har gjort att jag blivit erbjuden av förkylning av nattens kyla, som min kropp med glädje tog emot för att visa att nu räcker det.
Så jag köpte mig ett täcke och hostan är snart borta.
problem nummer två var toalettpapper, sure, fine. Det är billigt och jag har råd med det. Men jag har inte råd att betala avgiften om man betalar med kort på närmsta närbutik och kortautomaten är så våldsamt långt bort. så igår, när markus (som betalade vinet mot mitt sällskap, tur att ens socialakompetens fortfarande är attraktiv) och jag var på ett litet ställe efter han slutade jobbet och drack lite vin igår smög jag in på toaletten med min väska och fyllde den med toalettpapper. hur tragiskt jag än får det att låta så kände jag mig lite levande (kleptoman?)..
Nu har jag i alla flal toalettpapper för stunden.
Lösningen på allt detta jävliga skulle egentligen kunna vara ett snabbt telefonsamtal till mamma. Men det är just precis det som jag försöker undvika. Jag måste lära mig att bryta mig loss från bekämligheten och tryggheten och börja leva mitt liv och betala för mina saker. Jag ringde mamma efter att jag left på frön (inte helt sant) i två dagar. För att jag kände att jag verkligen var i behov av det. Hon blev hispig (för att jag inte ringt tidigare). Jag ska bli vuxen och ta hand om min egna ekonomi. Någon jävla gång måste man göra det och för mig är denna gång nu. Så  var på din vakt vuxenlivet, för nu kommer jaaaaag!
På tal om vuxet så ringde markus mig nu och frågade om jag ville dricka sprit. klart jag ville det, trots att jag arbetar tidigt imorgon. Men va fan, lite roligt ska man väl ändå få ha som vuxen?
Jag kan fira att jag är nyblivien vuxen. kanske. om man nu måste ha en anledning till att dricka sprit.
om en vecka är det oasis.
att en konsert och ett par dagar kan göra så mycket med ens tankebana.
shit assåå.


nu ska jag skynda mig hem och byta om.

so long suckers


p.s. Markus är bara en vän och inte en lover för ni fantasifulla läsare som kan tänkas inbilla er saker d.s.

RSS 2.0